Ouderen man en kinderen spelen met bal

Wie heeft hét Gewoon Bijzonder Zorgidee 2021?

Horn, 30-06-2021


Jubilerend Proteion stelt 40.000 euro beschikbaar voor vernieuwende voorstellen

www.proteion.nl/gewoonbijzonderzorgidee

Wie geeft antwoord op de vraag hoe je de zorg voor ouderen beter kunt laten aansluiten op de behoefte van de cliënt en medewerker? Proteion nodigt cliënten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers uit om te komen met ideeën die dat mogelijk maken. Vanwege het honderdjarig jubileum van Proteion is er in totaal 40.000 euro beschikbaar voor realisatie van de drie beste voorstellen.

Het kan in de zorg eenvoudiger, logischer, slimmer en met meer aandacht voor de cliënt. Proteion grijpt het jubileumjaar aan om een extra impuls te geven aan vernieuwing van de zorg. Zij roept alle medewerkers, vrijwilligers, cliënten en hun mantelzorgers op te komen met voorstellen om de zorg te vernieuwen. Én zo kans te maken om hun gewoon bijzonder zorgidee werkelijkheid te laten worden. Onder de drie winnende voorstellen verdeelt Proteion dit jaar 40.000 euro, bestemd voor realisatie van het idee.

Initiatiefnemer en tactisch manager bij Proteion Helen Aarts: “Een gewoon bijzonder zorgidee kan een technische innovatie zijn, maar ook een handige dienst of een product dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze cliënten, of aan de dagelijkse werkpraktijk van onze medewerkers. Om te zorgen dat de drie winnende ideeën ook écht snel bij Proteion worden geïntroduceerd, krijgen de winnaars begeleiding bij de implementatie. We zijn erg benieuwd naar alle inspirerende, creatieve en vernieuwende voorstellen. Iedereen kan meedoen via de website.”

T/m 30 september 2021 staan het deelnameformulier en de voorwaarden voor deelname op de website van Proteion: www.proteion.nl/gewoonbijzonderzorgidee. Na beoordeling van de jury worden de 7 genomineerden uiterlijk 1 november 2021 bekend gemaakt via deze website en aan de indieners zelf. De stemmen van het publiek en van de jury bepalen vervolgens beide 50% van de puntentelling. De prijsuitreiking vindt eind 2021 plaats.


Nieuws

Roermond, 19-09-2022

Buurtbemiddeling: eerste hulp bij burenruzies

24 september, nationale burendag! Maar helaas is niet elke buur een goede vriend. Jammer is dat, want goed contact met de buren is veel waard. > Lees meer
Horn, 16-09-2022

Team Proteion fietst voor méér onderzoek naar dementie

Team Proteion gaat op zaterdag 17 september een fietsprestatie neerzetten, tijdens de HerinneringenRit. > Lees meer
Gennep, 07-09-2022

Feest bij Libermannhof!

Na een grondige verbouwing was op 2 september het moment aangebroken om te proosten... > Lees meer
Gennep, 12-07-2022

Geslaagde open dagen De Picardie

Dagbesteding De Picardie in Gennep blikt terug op twee geslaagde open dagen! > Lees meer
Horn, 02-06-2022

Voor de tweede keer PREZO-waardig!

We zijn super trots op dit resultaat. Dit keurmerk is dan ook een groot verdienste van ons allemaal! > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact