Ouderen man en kinderen spelen met bal

Corona: Proteion schaalt op naar preventief dragen mondmaskers

Horn, 29-09-2020


Het aantal coronabesmettingen neemt toe, ook in Limburg. Landelijk wordt gesproken van een tweede golf. Ook Proteion ziet incidentele besmettingen. Gelukkig hebben we op dit moment nog geen besmetting onder bewoners in onze zorgcentra. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en schalen we per 29 september op naar het preventief dragen van mondmaskers door medewerkers en bezoekers in de zorgcentra.

Deze maatregel wordt genomen omdat er nu, anders dan tijdens de lockdown in het voorjaar, veel meer sociaal verkeer is onder medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. We gaan weer sporten, ontvangen bezoek thuis, gaan erop uit, kinderen gaan naar school, etc. Daarmee is de kans op overdracht van het virus groter. Met het preventief dragen van mondmaskers willen we ervoor zorgen dat we bezoekers en nieuwe bewoners kunnen blijven verwelkomen.

Dat betekent dat vanaf nu alle medewerkers en vrijwilligers met cliëntcontact preventief een mondmasker dragen tijdens hun werk. Dat geldt voor de zorgcentra, thuiszorg en dagbestedingen. Ook alle bezoekers van onze zorgcentra wordt gevraagd om een mondmasker te dragen. Zij worden hiervan vandaag op de hoogte gesteld.

Klik hier voor de pagina over het coronavirus bij Proteion.


Nieuws

Horn, 01-10-2020

Meten = weten!

Tijdens de Meetmaand vanaf 1 oktober wordt onze cliënttevredenheid weer gemeten. > Lees meer
Horn, 29-09-2020

Corona: Proteion schaalt op naar preventief dragen mondmaskers

Vanaf nu gaan alle medewerkers en vrijwilligers met cliëntcontact preventief een mondmasker dragen tijdens hun werk... > Lees meer
Roermond, 15-09-2020

Intentieovereenkomst Donderhof getekend

Met ondersteuning van Proteion wordt op de Donderberg in Roermond een cultuurdivers zorginitiatief gerealiseerd. > Lees meer
Horn, 08-09-2020

Virtuele rondleidingen Hornerheide en Roncalli

Vanaf nu kunt u digitaal een kijkje nemen bij Hornerheide en Roncalli met een virtuele rondleiding. > Lees meer
Horn, 03-09-2020

Nieuwe zorginitiatieven geopend

Maasbree, Echt, Venray en Spaubeek zijn deze maand een woon-zorgvoorziening rijker. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact