field:altText

Proteion en het coronavirus

Op deze webpagina houden we u op de hoogte over onze omgang met het coronavirus. De bescherming van onze cliënten en medewerkers staat voorop. We begrijpen dat onderstaande maatregelen veel vragen van onze bewoners, klanten, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. We zijn jullie dan ook dankbaar voor het begrip en de medewerking.

Over het coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van het RIVM. De informatie van het RIVM wordt continu geactualiseerd en is betrouwbaar. De landelijke RIVM-richtlijnen volgen we op de voet.

Bezoekregeling Proteion zorgcentra

Bezoekers van onze zorgcentra wordt gevraagd om een mondmasker te dragen. Sinds 16 oktober geldt daarnaast de regel: maximaal 2 bezoekers tegelijk per cliënt per bezoek.

Preventief dragen mondmaskers

Al onze medewerkers en vrijwilligers met cliëntcontact dragen preventief een mondmasker tijdens hun werk. Dat geldt voor de zorgcentra, thuiszorg en dagbestedingen. Met het preventief dragen van mondmaskers willen we ervoor zorgen dat we bezoekers en nieuwe bewoners kunnen blijven verwelkomen.

Nieuwe opnamen

Nieuwe bewoners zijn van harte welkom in onze zorgcentra. Uit voorzorg hanteren we een quarantainebeleid voor opname. Voordat een nieuwe cliënt bij ons komt wonen, gaat deze 8 dagen in thuisquarantaine. Tijdens de quarantaine wordt de toekomstig bewoner 2x per dag getemperatuurd. Op dag 8 vindt een test plaats. Is de testuitslag negatief, dan kan opname op de locatie plaatsvinden. Wanneer thuisquarantaine om redenen niet mogelijk is, regelen we de quarantaine binnen Proteion. 

Bezoek Proteion-kantoren

Onze kantoren zijn coronaproof ingericht, zodat relaties in een veilige omgeving op bezoek kunnen komen.

Deze pagina is bijgewerkt op vrijdag 16 oktober 2020.

Coronaspecial

Als terugblik op de eerste helft van 2020 heeft Proteion een coronaspecial uitgebracht. Lees 'm hier. 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact