field:altText

Een warm welkom voor nieuwe medewerkers

Ieder jaar verwelkomt Proteion zo’n vierhonderd nieuwe collega’s. Een goede introductie zorgt dat je je snel thuis voelen en bent ingewerkt. Daarvoor heeft Proteion een compleet introductieprogramma: een warm welkom.

Wie zich goed voelt bij een werkgever, wil graag blijven én deelt die ervaring met anderen. Zo koesteren we het nieuwe talent dat voor onze organisatie kiest en geven we hen het Proteion-gevoel mee. Stap voor stap leren kennen
Het introductietraject van Proteion heet ‘een warm welkom’. Dat programma combineert informatie, faciliteiten, begeleiding en persoonlijke aandacht. Als nieuwe collega leer je de organisatie en het werk stap voor stap beter kennen. Deels digitaal, deels met (extra) aandacht vanuit de leidinggevende en het team. Hoe ziet het programma eruit?
Nadat je de arbeidsovereenkomst hebt getekend, ontvang je een speciaal welkomstmagazine in de bus. Ook kun je vóór de eerste werkdag al starten met een e-learning om de organisatie te leren kennen. Daarbij hoort een werkboek met opdrachten. De échte introductie gebeurt natuurlijk tijdens het werk. Voor alle praktische vragen tijdens de eerste weken staat er een maatje klaar. Dit is een collega uit het team die je wegwijs maakt en helpt bij de opdrachten uit het werkboek. Deze video 'Een warm bad voor nieuwe collega's' laat zien hoe het programma eruit ziet.

Wij zoeken collega's!

Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Wij zoeken verpleegkundigen, op verschillende niveaus, in de wijk en voor onze zorgcentra. Iets voor jou? Bekijk hier alle vacatures van Proteion

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact