Ouderen man en kinderen spelen met bal

App ZorgBedWijzer toont vrije bedden in de regio

Download de gratis app ZorgBedWijzer voor verwijzers via App Store / Google Play of open de website www.zorgbedwijzer.nl.

In ZorgBedWijzer kunnen verwijzers in een aantal snelle stappen hun patiënt matchen met de juiste zorglocatie en contact opnemen. Tevens bestaat de optie om een geriater of specialist ouderengeneeskunde te consulteren bij vragen over een casus.  “De huisarts, spoedeisende hulp-arts of verpleegkundige hoeft dus niet meer op zoek te gaan naar contactgegevens en rond te bellen”, legt Marian Eekers (werkgroeplid  Proteion) uit. “In de app zie je meteen waar op dat moment bedden vrij zijn. Dat scheelt veel tijd en dat levert meteen winst op. Bijkomend voordeel is dat we de totale behoefte in de regio kunnen gaan analyseren en zo de zorg van de toekomst samen verbeteren.” De app werd ontwikkeld in opdracht van Zorgkantoor VGZ door Proteion en De Zorggroep in nauwe samenwerking met huisartsenorganisaties Meditta en Cohesie. Inmiddels hebben ook La Providence, Sint Jozef en Land van Horne zich aangesloten bij het initiatief. De organisaties hebben onderling afspraken gemaakt over het updaten van ZorgBedWijzer, zodat verwijzers altijd op de juiste informatie kunnen vertrouwen. Ook huisartsenorganisaties Meditta en Cohesie waren betrokken bij de ontwikkeling. De gratis app ZorgBedWijzer is voor Apple en Android. De app is ook als website beschikbaar; http://www.zorgbedwijzer.nl toont dezelfde actuele informatie.

Download de app

Aansluiten bij ZorgBedWijzer

Zorgorganisaties in Noord- en Midden-Limburg kunnen zich aansluiten bij ZorgBedWijzer. Neem hiervoor contact op met Proteion via info@proteion.nl.

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact