Ouderen man en kinderen spelen met bal

Virtuele rondleiding bij Libermannhof

Gennep, 30-09-2021


Op afstand rondkijken in het zorgcentrum, wanneer je zelf wil. Vanaf nu kan dat bij het compleet vernieuwde Libermannhof in Gennep. Wie interesse heeft in wonen in een zorgcentrum kan nu via computer, tablet of telefoon bekeken worden. Vanaf de entree tot de kamer van een bewoner; levensecht alsof je er zelf rondloopt. Handig om een goed beeld te krijgen van dit onlangs verbouwde zorgcentrum.

Wanneer de zorg thuis niet meer toereikend is en een verhuizing naar het zorgcentrum nodig is, is dat een grote stap. Het zoeken naar een passend nieuw thuis is een belangrijk en intensief traject. Een virtuele rondleiding helpt bij de eerste oriëntatie op een nieuw thuis. Zo kan iemand die zich oriënteert op een plek in een zorgcentrum rustig vanuit thuis een kijkje nemen. De virtuele rondleidingen zijn op ieder apparaat te bekijken (laptop, tablet, smartphone) en gemakkelijk benaderbaar via de webpagina’s van de locatie: www.proteion.nl/Libermannhof.

Roel Caris, locatiemanager Libermannhof: “De afgelopen maanden is het zorgcentrum totaal gerenoveerd en uitgebreid. We beschikken over eigentijdse voorzieningen en meer plekken voor mensen die zorg in een zorgcentrum nodig hebben. Ik ben trots op de vernieuwingen. Nu kan iedereen meekijken via een virtuele rondleiding.”

Libermannhof is het derde zorgcentrum van Proteion met een virtuele rondleiding. Sinds vorig jaar zijn er virtuele rondleidingen beschikbaar voor de zorgcentra Hornerheide in Horn en Roncalli in Roermond. 

Klik hier om naar de virtuele rondleiding op de pagina van Libermannhof te gaan.


Nieuws

Horn, 07-10-2021

Gewoon Bijzonder Zorgidee: de stemmen zijn geteld!

De 7 genomineerden ontvangen snel bericht over hun finaleplek! > Lees meer
Gennep, 30-09-2021

Virtuele rondleiding bij Libermannhof

Digitaal rondkijken in het zorgcentrum is nu mogelijk. > Lees meer
Horn, 29-09-2021

Meten is weten: cliënttevredenheid Thuisbegeleiding

Wij willen onze begeleiding blijven verbeteren. Daarom wordt in het najaar de cliënttevredenheid van onze Thuisbegeleiding weer gemeten. > Lees meer
Baexem, 27-09-2021

Samenwerking met Samen Zorgen Huis Leudal

Vanaf 1 oktober 2021 gaat Proteion het Samen Zorgen Huis Leudal (SZHL) ondersteunen. > Lees meer
Horn, 26-09-2021

Wegwerkzaamheden: Hornerheide niet bereikbaar!

Op 27, 28 en 29 september zijn Hornerheide en het Dienstencentrum van Proteion niet bereikbaar door wegwerkzaamheden. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact