Ouderen man en kinderen spelen met bal

Virtuele rondleiding bij Libermannhof

Gennep, 30-09-2021


Op afstand rondkijken in het zorgcentrum, wanneer je zelf wil. Vanaf nu kan dat bij het compleet vernieuwde Libermannhof in Gennep. Wie interesse heeft in wonen in een zorgcentrum kan nu via computer, tablet of telefoon bekeken worden. Vanaf de entree tot de kamer van een bewoner; levensecht alsof je er zelf rondloopt. Handig om een goed beeld te krijgen van dit onlangs verbouwde zorgcentrum.

Wanneer de zorg thuis niet meer toereikend is en een verhuizing naar het zorgcentrum nodig is, is dat een grote stap. Het zoeken naar een passend nieuw thuis is een belangrijk en intensief traject. Een virtuele rondleiding helpt bij de eerste oriëntatie op een nieuw thuis. Zo kan iemand die zich oriënteert op een plek in een zorgcentrum rustig vanuit thuis een kijkje nemen. De virtuele rondleidingen zijn op ieder apparaat te bekijken (laptop, tablet, smartphone) en gemakkelijk benaderbaar via de webpagina’s van de locatie: www.proteion.nl/Libermannhof.

Roel Caris, locatiemanager Libermannhof: “De afgelopen maanden is het zorgcentrum totaal gerenoveerd en uitgebreid. We beschikken over eigentijdse voorzieningen en meer plekken voor mensen die zorg in een zorgcentrum nodig hebben. Ik ben trots op de vernieuwingen. Nu kan iedereen meekijken via een virtuele rondleiding.”

Libermannhof is het derde zorgcentrum van Proteion met een virtuele rondleiding. Sinds vorig jaar zijn er virtuele rondleidingen beschikbaar voor de zorgcentra Hornerheide in Horn en Roncalli in Roermond. 

Klik hier om naar de virtuele rondleiding op de pagina van Libermannhof te gaan.


Nieuws

Gennep, 12-07-2022

Geslaagde open dagen De Picardie

Dagbesteding De Picardie in Gennep blikt terug op twee geslaagde open dagen! > Lees meer
Horn, 02-06-2022

Voor de tweede keer PREZO-waardig!

We zijn super trots op dit resultaat. Dit keurmerk is dan ook een groot verdienste van ons allemaal! > Lees meer
Horn, 12-05-2022

Proteion viert de dag van de zorg!

Vandaag vieren we de Dag van de Zorg! > Lees meer
Horn, 09-05-2022

Meten is weten

Cliënttevredenheid wijkverpleging > Lees meer
Horn, 28-03-2022

Proteion en burgemeester verstoppen tijdcapsule

Over 25 jaar vindt een nieuwe generatie de schatkist die vandaag werd verstopt. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact