Ouderen man en kinderen spelen met bal

Nieuwe zorginitiatieven geopend

Horn, 03-09-2020


Maasbree, Echt en Venray zijn sinds deze maand een kleinschalige particuliere woon-zorgvoorziening rijker. Ook opent Proteion zelf een nieuw zorgcentrum, voor het eerst in Zuid-Limburg. Met de opening van deze locaties telt Proteion nu elf zorgcentra en twaalf samenwerkingen met zorgondernemers. 

Al geruime tijd ondersteunt Proteion particuliere zorgondernemers vanuit de strategische samenwerking ‘Powered by Proteion’. Een succesvolle formule waardoor 24-uurs verpleeghuiszorg in kleine woonkernen mogelijk wordt. Hierdoor kunnen ouderen in hun vertrouwde omgeving de zorg krijgen die zij nodig hebben.

De Fabriek, Maasbree
In de voormalige tractor- en machinefabriek van Maasbree is vanaf 7 september een kleinschalige woon-zorgvoorziening met dagbesteding gevestigd. In De Fabriek wordt 24-uurs zorg en verblijf geboden aan mensen met dementie of een andere zorgvraag. Deze zorgonderneming wordt zelfstandig gerund door Bart van de Ven en Carla Fleuren. Zij werken samen met Proteion op het gebied van kwaliteit van zorg en ondersteunende systemen. Powered by Proteion noemen we dat.

Zorgkwartier Venray
Op 1 september openden de deuren van Zorgkwartier Venray. Het een kleinschalige woon-zorgvoorziening die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan 27 senioren met lichamelijke- en/of geheugenproblemen. Zorgkwartier Venray wordt gerund door zorgondernemers Jordi Stammen en José Peeters, beiden voorheen werkzaam bij Proteion Thuiszorg. Fijn dat Proteion op deze manier met hen kan blijven samenwerken. 

De Gendarmerie, Echt
In het centrum van Echt opent vanaf 15 september De Gendarmerie. In dit pand was vroeger de bereden politie gevestigd, maar doet nu dienst als woon-zorgcomplex. Bijzonder aan deze zorgonderneming is dat de ruime appartementen ook geschikt zijn voor echtparen. De Gendarmerie is onderdeel van Privézorg Limburg en wordt gerund door Roger Bekkers en Ruurd van der Goot. 

Looiwinkel, Spaubeek
Op 1 september openden ook de deuren van Proteion Looiwinkel in Spaubeek. Dit zorgcentrum biedt een warm thuis aan 22 bewoners met dementie. Proteion legt de aansturing van Looiwinkel in handen van de zorgondernemers van Privézorg Limburg. 


We wensen alle zorgondernemers en Proteion Looiwinkel veel succes toe en een prettige samenwerking!


Nieuws

Horn/Heythuysen , 18-04-2024

Proteion en Beek & Bos bekrachtigen 35-jarige Tafeltje-dek-je samenwerking

De overeenkomst is gericht op de levering van Tafeltje-dek-je maaltijden nu en in de toekomst aan de inwoners van de gemeente Leudal en een gedeelte van de gemeente Maasgouw. > Lees meer
Horn, 16-04-2024

College van B&W bezoekt Proteion

Periodiek bezoekt het college van B&W een Leudalse onderneming. Dinsdag 9 april jl. bracht het college een bezoek aan Proteion in Horn. > Lees meer
Horn, 27-03-2024

Wegafsluiting N273 van 2 t/m 5 april

Ons Dienstencentrum en onze zorgcentra Proteion Hornerheide en Proteion St. Magdalena blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. > Lees meer
Wessem, 23-02-2024

Proteion gaat nieuwe toekomstbestendige woonzorgvoorziening realiseren op locatie Proteion St. Jozef

Lees verder voor het volledige persbericht. > Lees meer
Horn, 16-02-2024

Artikel in ICT&health over ons succesvolle Powered by Proteion-concept

Proteion heeft de handen ineengeslagen met KPN Health. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact