Ouderen man en kinderen spelen met bal

Geslaagde open dagen De Picardie

Gennep, 12-07-2022


Dagbesteding De Picardie in Gennep blikt terug op twee geslaagde open dagen.De medewerkers danken alle bezoekers voor hun belangstelling en enthousiasme.

De Picardie is een dagbesteding voor ouderen. Hoewel de dagbesteding al twee jaar in gebruik is, konden door coronabeperkingen niet eerder de deuren wagenwijd open. Dit weekend was het dan eindelijk zover: op 8 juli kwamen de samenwerkingspartners een kijkje nemen en op 10 juli was het een gezellige drukte toen belangstellenden uit het dorp kwamen kijken.

De activiteitenbegeleiders kijken vol tevredenheid terug op de open dagen: “Relaties, deelnemers, familieleden, buurtbewoners en belangstellenden uit de regio hebben een kijkje genomen op onze mooie locatie. Er werden veel vragen gesteld over hoe dagbesteding in zijn werk gaat, welke activiteiten we organiseren en hoe een dag er hier uitziet. Uit de gesprekken met onze samenwerkingspartners zijn bovendien mooie nieuwe ideeën voortgekomen. Het was fijn om de mensen rond te leiden in de grote, lichte ruimte Het gebouw was in Gennep vooral bekend om zijn hokjes toen het nog in gebruik was als consultatiebureau. Het was voor veel mensen dan ook een verassing hoe mooi en ruim het is verbouwd en hoe huiselijk het is geworden.”


Nieuws

Horn, 09-11-2022

Digitale inbraak bij Nedap

Op dinsdag 25 oktober werd bekend dat er een digitale inbraak bij Nedap is geweest. Nedap heeft Proteion recent laten weten dat 1 cliënt van Proteion getroffen is door deze hack. Verder zijn er geen cliënten van Proteion getroffen. > Lees meer
Haelen, 18-10-2022

Nummerwijziging zorgcentrum Proteion St. Magdalena

Het telefoonnummer van St. Magdalena is gewijzigd. Vanaf nu is St. Magdalena bereikbaar via 088 850 27 00 > Lees meer
Limburg, 03-10-2022

ZorgStart van start!

ZorgStart Noord- en Midden-Limburg helpt inwoners aan een baan in de zorg! > Lees meer
Roermond, 19-09-2022

Buurtbemiddeling: eerste hulp bij burenruzies

24 september, nationale burendag! Maar helaas is niet elke buur een goede vriend. Jammer is dat, want goed contact met de buren is veel waard. > Lees meer
Horn, 16-09-2022

Team Proteion fietst voor méér onderzoek naar dementie

Team Proteion gaat op zaterdag 17 september een fietsprestatie neerzetten, tijdens de HerinneringenRit. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact