Ouderen man en kinderen spelen met bal

Feest bij Libermannhof!

Gennep, 07-09-2022


Feest aan de Spoorstraat in Gennep. Op het hoge gebouw aan de rotonde prijkt sinds kort het logo van zorgcentrum Proteion Libermannhof in het zonlicht. Daar, in het hart van Gennep, ligt al 25 jaar een pareltje verborgen. Na een grondige verbouwing was op 2 september eindelijk het moment aangebroken om te proosten op de mensen – alle bewoners en medewerkers - van dit gewoon bijzondere zorgcentrum.

In het hart van Gennep, maar toch enigszins verborgen in het groen. Tegenwoordig is zorgcentrum Libermannhof een stuk beter zichtbaar. Dit kleinschalige zorgcentrum van ouderenzorgorganisatie Proteion heeft sinds de verbouwing 3 woongroepen voor bewoners met dementie en 3 voor voor bewoners met lichamelijke (somatische) klachten. Na de verbouwing – afgerond in coronatijd – was er nog geen gelegenheid geweest om betrokkenen uit te nodigen. Daarom organiseerde Libermannhof op 2 september een uitzonderlijke feestdag voor bewoners, familieleden, vrijwilligers, medewerkers en relaties.

Op verschillende momenten tijdens de dag werd gevierd hoe mooi het zorgcentrum is geworden, teruggeblikt op de intensieve samenwerking tijdens de coronapandemie en geproost op de toekomst. Ook burgemeester Teunissen kwam een kijkje nemen. Samen met Zuster Michaëla – de langst wonende bewoner – en enkele medewerkers onthulde hij de nieuwe gevel. Wie ook benieuwd is om binnen te kijken, kan op proteion.nl/libermannhof de virtuele rondleiding volgen.


Nieuws

Horn, 16-04-2024

College van B&W bezoekt Proteion

Periodiek bezoekt het college van B&W een Leudalse onderneming. Dinsdag 9 april jl. bracht het college een bezoek aan Proteion in Horn. > Lees meer
Horn, 27-03-2024

Wegafsluiting N273 van 2 t/m 5 april

Ons Dienstencentrum en onze zorgcentra Proteion Hornerheide en Proteion St. Magdalena blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. > Lees meer
Wessem, 23-02-2024

Proteion gaat nieuwe toekomstbestendige woonzorgvoorziening realiseren op locatie Proteion St. Jozef

Lees verder voor het volledige persbericht. > Lees meer
Horn, 16-02-2024

Artikel in ICT&health over ons succesvolle Powered by Proteion-concept

Proteion heeft de handen ineengeslagen met KPN Health. > Lees meer
Horn, 25-01-2024

Uniek traineeship voor verpleegkundigen en verzorgenden in Noord-Limburg

Een uniek traineeship waarin jij binnen twee jaar kennis maakt met verschillende zorginstellingen. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact