Ouderen man en kinderen spelen met bal

Aan onze collega's, namens het bestuur

Horn, 19-03-2020


Aan alle collega's van Proteion, namens het bestuur: 

 

Beste collega's,

Een daverend applaus van alle Nederlanders, de kerkklokken, kinderen die kaarten sturen en bedrijven die hulpmiddelen schenken. De waardering is enorm, en daar sluiten wij ons van harte bij aan! Wij hebben ongelofelijk veel waardering voor jullie inzet! En we beseffen eens te meer hoe onmisbaar jullie zijn.

Er wordt zoveel gedaan, iedereen is keihard aan het werk voor één doel. Bergen worden verzet, gewoon omdat het nodig is. En overal zien we collega’s die zich extra inzetten in deze crisis. De enorme kracht die we samen laten zien als Proteion is echt indrukwekkend.

Tegelijkertijd realiseren wij ons dat jullie je ook zorgen maken. Zorgen over de gezondheid van onze cliënten, maar ook zorgen over jezelf, over je gezin en andere mensen die je liefhebt. Zeker nu sommigen de zorg krijgen over coronapatiënten voel je je extra kwetsbaar. De kans dat medewerkers besmet raken is reëel. Zoals Mark Rutte in zijn toespraak zei: “De realiteit is, dat het coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven. Er is geen eenvoudige of snelle uitweg uit deze zeer moeilijke situatie.”

De protocollen en hygiënemaatregelen blijven het belangrijkste middel om besmetting te voorkomen. Medewerkers die bij de directe zorg van coronapatiënten betrokken zijn, krijgen extra beschermingsmiddelen om zo veilig mogelijk te kunnen werken en de kans zo klein als mogelijk te maken om het virus over te dragen op andere cliënten.

Achter de schermen blijven wij op zoek naar oplossingen om jullie werk zo veilig mogelijk te maken en jullie zo goed mogelijk te helpen voor nu en wat nog komen gaat.

Het is een bijzondere periode, waarin enorm veel van jullie gevraagd wordt. Met het allergrootste respect maken wij een diepe buiging voor jullie allemaal.

Nogmaals heel veel dank voor alles wat jullie doen! Het gewone was nog nooit eerder zó bijzonder.

 

Management, directie en Raad van Bestuur Proteion,

 

Helen Aarts, Bart Rutten, Frenk Niesten, Roel Caris, Mieke Hoeijmakers, Anneke Wolters, Paul Bremmers, Gerard Marinus, Jeroen Beljaars, Roel Geujen, Carl Lahaije, Luc Schroembges, Wendy de Bakker, Marloes Geraedts, Ellen Otte, Han Laumen,
Bjorn Ceresa en Wiel Ploegman


Nieuws

Horn, 27-03-2024

Wegafsluiting N273 van 2 t/m 5 april

Ons Dienstencentrum en onze zorgcentra Proteion Hornerheide en Proteion St. Magdalena blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. > Lees meer
Wessem, 23-02-2024

Proteion gaat nieuwe toekomstbestendige woonzorgvoorziening realiseren op locatie Proteion St. Jozef

Lees verder voor het volledige persbericht. > Lees meer
Horn, 16-02-2024

Artikel in ICT&health over ons succesvolle Powered by Proteion-concept

Proteion heeft de handen ineengeslagen met KPN Health. > Lees meer
Horn, 25-01-2024

Uniek traineeship voor verpleegkundigen en verzorgenden in Noord-Limburg

Een uniek traineeship waarin jij binnen twee jaar kennis maakt met verschillende zorginstellingen. > Lees meer
Weert, 10-01-2024

Proteion, Land van Horne, Meditta, CZ en VGZ ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Om de samenwerking tussen de huisartsen en kleinschalige woonzorgvoorzieningen in de regio Weert goed te laten verlopen zijn er samenwerkingsafspraken gemaakt tussen Proteion, Land van Horne, de regionale huisartsenorganisatie Meditta, zorgkantoor… > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact