Ouderen man en kinderen spelen met bal

Terminale (nacht)zorg

Het team terminale (nacht)zorg ondersteunt mensen in de laatste levensfase. De medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om een cliënt te voorzien van praktische verzorging en verpleging en behandeling van pijn. Daarnaast helpen de medewerkers bij de emotionele verwerking van deze heftige periode, zowel voor de cliënt als de familie.

Deze zorg verlenen we in nauwe samenspraak met familie, vrienden of kennissen en eventuele vrijwilligers. Voor terminale zorg aan huis is een indicatie nodig. De huisarts dient hiervoor aan te geven dat de cliënt in een terminaal stadium verkeert. 

Nachtzorg

Proteion Thuiszorg heeft een speciaal team deskundige medewerkers dat 's nachts terminale nachtzorg verleent. Want juist 's nachts is het voor cliënten en hun naasten vaak een rustgevend idee dat er een professional in de buurt is. Zij kunnen bijvoorbeeld de familie of andere mantelzorgers aflossen bij het waken om hen te ontlasten. Het unieke van deze vorm van zorg is dat de zorgverleners van de terminale nachtzorg de gehele nacht aanwezig zijn.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of (hulp bij) het aanvragen van zorg contact op met ons klantcontactcentrum via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Download hier de folder terminale nachtzorg

Meer over terminale zorg

Contact

T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact