field:altText

Zorghoeve De Port, Kelpen-Oler

Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler biedt 24-uurszorg aan 27 bewoners met dementie in drie kleinschalige groepswoningen. Van origine is De Port een melkveehouderij die dagbesteding biedt aan zelfstandig wonende ouderen uit de regio.

De eigenaresse Anita Janssen runt de melkveehouderij, zorghoeve en dagbesteding zelfstandig. Voor de benodigde zorg werkt zij samen met Proteion. Deze unieke samenwerking combineert het beste van het landelijk leven en veilige, vertrouwde zorg voor de bewoners en bezoekers. De landelijke opzet van Zorghoeve De Port maakt de kleinschalige groepswoningen uniek in zijn soort. Veel bewoners hebben zelf een agrarisch verleden, waardoor de omgeving herkenbaar is en structuur biedt. Het afwisselende programma van activiteiten op de zorgboerderij stimuleert hen om hun vaardigheden te behouden, wat bevorderend werkt voor hun eigenwaarde en kwaliteit van leven. Proteion en De Port werken ook samen in de dagverzorging op de zorgboerderij. Tevens kunt u bij de Port gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis: alle zorg, diensten en hulp die we ook in een zorgcentrum leveren.

Powered by Proteion

De eigenaresse runt Zorghoeve De Port zelfstandig. Zij werkt samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorghoeve De Port
Kuiperweg 17
6037 NL Kelpen-Oler
T: (0495) 651 429
E: anitajanssen@deport.nl
W: www.deport.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorghoeve De Port terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorghoeve De Port

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact