field:altText

Scheyvenhof

Woon- en Zorghuis Scheyvenhof biedt prachtige faciliteiten om volledig verzorgd verder te leven. Alleen of samen. De sfeervol verbouwde boerderij - gelegen op een ruim perceel in het rustieke buitengebied van Heythuysen – beschikt over 20 zorgappartementen en een psychogeriatrische afdeling met 7 intensieve zorgverblijven. Alle appartementen en zorgverblijven hebben een lichte, landelijke uitstraling en bieden bewoners de ruimte voor hun persoonlijke inbreng. En waar de begane grond-woningen zijn voorzien van een eigen terras en tuindeur, kijken bewoners op de bovenverdieping ook op zithoogte uit over de binnenplaats of tuin. Het restaurant met open keuken en aangrenzende woonkamers vormen het levendige middelpunt binnen Scheyvenhof. Hier koken we dagelijks met verse, waar mogelijk lokale, ingrediënten en eten we gezamenlijk. Ook is het de plek waar andere sociale activiteiten plaatsvinden, zoals spelletjes doen, films kijken en (kerst)feesten vieren. In dit kloppende hart van Scheyvenhof kunnen bewoners elke dag genieten van het buitenleven en de prachtige vergezichten over tuin, weilanden en bos. En doordat de grote woonkamer in twee ruimtes is op te delen, kunnen bewoners ook buiten hun eigen appartement bezoek ontvangen. Bijvoorbeeld om een keer in alle rust te dineren of in besloten kring een verjaardag te vieren. Naast deze voorzieningen, biedt het Woon- en Zorghuis tal van andere interessante binnen- en buitenfaciliteiten, zoals; een schoonheidssalon/kapsalon, multifunctionele recreatieruimte, pluktuin (fruit, kruiden, bloemen), dierenweide en gemeenschappelijke zonneterrassen. Een van de voorzieningen die Scheyvenhof uniek maakt, is de aanwezigheid van een kleine camping met 28 standplaatsen. Voor bewoners betekent dit meer afwisseling en (desgewenst) sociaal contact. Voor familie en vrienden betekent het een prachtlocatie om een bezoek te combineren met een (mini)vakantie in Midden-Limburg. Overnachten kan overigens ook binnen Scheyvenhof, in een van onze twee ingerichte hotelkamers. We willen tenslotte dat ál onze gasten zich welkom en thuis voelen. 

Interesse

Wilt u ook eens een kijkje nemen? Neem dan contact op met gastvrouw Miranda Schonkeren op (0475) 72 32 32.

Powered by Proteion

Scheyvenhof wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered bij Proteion, noemen we dat.

Meer over Scheyvenhof

Adres

Scheyvenhof
Scheyvenhofweg 10
6093 PR Heythuysen 
T: (0475) 72 32 32
E: info@scheyvenhof.nl
W: www.scheyvenhof.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Scheyvenhof terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Scheyvenhof

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact