field:altText

Maison Molenbeecke

Maison Molenbeecke ligt in hartje Montfort. Het is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor twintig bewoners die intensieve 24-uurs-zorg nodig hebben. Met name mensen met dementie of andere geheugenproblematiek vinden hier een warm thuis. 

Alle bewoners hebben een eigen, comfortabele zit-slaapkamer met een badkamer. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten zoals het zorgcafé en de woonkamer. Het zorgcentrum wordt omgeven door een veilige beweeg- en beleeftuin, waar ook ruimte is voor een moestuin, een vlindertuin en de kippen.
Maison Molenbeecke biedt kleinschalig, veilig en huiselijk wonen met de garantie dat de benodigde zorg voorhanden is. Persoonsgerichte zorg staat centraal. Dat betekent dat de zorg wordt afgestemd op de belevingswereld, de mogelijkheden, wensen, behoeften en gewoontes van de bewoner. Dit creëert veiligheid, geborgenheid en vertrouwen.

Powered by Proteion

Maison Molenbeecke wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid en ondersteunende systemen. Powered bij Proteion, noemen we dat.

Adres

Maison Molenbeecke
Hendrik van Gelrestraat 3
6065 GD Montfort
T 06-24478101
E info@maisonmolenbeecke.nl
I www.maisonmolenbeecke.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Maison Molenbeecke terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Maison Molenbeecke

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMaison Molenbeecke is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact