field:altText

Huys Waerenberg

Huys Waerenberg is een karakteristieke kasteelhoeve in het Midden Limburgse Horn. Een pand dat stamt uit 1630, totaal gerenoveerd naar de huidige standaarden, waar een echt thuisgevoel centraal staat. Huys Waerenberg ademt rust en sereniteit uit, waar u warmte en veiligheid kunt vinden. Ouderen die een beschutte woonomgeving zoeken, waaronder ook ouderen met geheugenproblemen, zijn bij ons van harte welkom.

Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zich echt thuis kunnen voelen. Dat kan alleen wanneer er een veilige situatie is waarbij de bewoners de regie in eigen handen hebben. Om die reden werken wij met gekwalificeerd en zeer deskundig personeel, die vooral met passie de bewoners een echt thuis geven. Door zorg op maat aan te bieden, kunnen de bewoners zo lang mogelijk in hun eigen structuur leven, wat hun veiligheid en houvast biedt en wat past bij zijn of haar wensenpakket. Huys Waerenberg beschikt over appartementen en servicerooms. Bovendien is het mogelijk voor echtparen om altijd samen te kunnen blijven tot en met de laatste levensfase, ongeacht de zorgindexering.
 
Om de bewoners op een comfortabele wijze te laten genieten van het leven, worden u een groot aantal diensten aangeboden. Op de eerste plaats de maaltijdvoorziening in de eetkamer, appartement of serviceroom. Bovendien worden er allerlei aanvullende diensten geboden, zoals huishoudelijke verzorging, was- en strijkservice. In Huys Waerenberg is dagelijks een activiteitenbegeleider aanwezig die zorg draagt voor een aangename dagbesteding. U kunt uw dag naar eigen voorkeur doorbrengen. Uw interesse is ons uitgangspunt. U kunt deelnemen aan activiteiten binnenshuis, buitenshuis.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Huys Waerenberg zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen en administratie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

HuysWaerenberg
Heythuyserweg 40
6085 NH Horn
T (0475) 820 050
E info@huyswaerenberg.nl
www.huyswaerenberg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Huys Waerenberg terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Huys Waerenberg

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuys Waerenberg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact