field:altText

De Maartenshof

Thuis in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Gezellig, verzorgd, veilig, warm en hartelijk. De Maartenshof in Linne opende 15 april 2019 haar deuren.

De Maartenshof is gevestigd in de oude peuterspeelzaal en bibliotheek van Linne. Na een grondige renovatie biedt De Maartenshof plaats voor 28 cliënten, verdeeld over 2 woonunits met elk een grote woonkamer met keuken. De Maartenshof heeft een geheel afgesloten tuin, maar dit valt niet op vanwege de omsloten tuinen van de omringende woningen.
De Maartenshof biedt zorg en verzorging voor cliënten met een indicatie (VPT) 4 tot en met 7. Naast een fysieke plek waar u tot rust kunt komen, zorgt De Maartenshof voor een warm thuis door een team van betrokken en gekwalificeerde medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In deze kleinschalige woonzorgvoorziening kunt u uw 'normale' levensstijl zoveel mogelijk continueren in een veilige omgeving waarin alle nodige zorg en verpleging voorhanden is en waar uw privacy en individuele behoeften hoog in het vaandel staan.

Powered by Proteion

De Maartenshof en Proteion werken samen in een strategisch partnerschap. We bundelen onze krachten en benutten elkaars sterkten. Zo realiseren we samen deze hoogwaardige, kleinschalige woon- en zorgvoorziening in Linne, dichtbij de mensen en aansluitend op hun unieke wensen en behoeften. De Maartenshof draagt ondernemerschap en vernieuwingskracht bij, Proteion voegt kennis, expertise en ondersteuning toe. Samen staan we garant voor professionele, hoogwaardige zorg- en dienstverlening en verenigen we het beste van twee werelden. 

Met De Maartenshof werkt Proteion onder meer samen op het gebied van zorginkoop, Klantcontact, kwaliteits- en ICT-systemen, HR, huisvesting en concerninkoop. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Maartenshof Linne
Maartenshof 9
6067 CK Linne
T: 06-53 72 72 56
E: PAA@zorghuislinne.nl
W: www.demaartenshof.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij De Maartenshof terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

De Maartenshof Linne

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact