field:altText

Over Ursula - tijdelijk verblijf

Er zijn soms situaties waarbij zelfstandig wonen even niet mogelijk is. Een tijdelijk verblijf bij Proteion Ursula kan dan een uitkomst zijn. Een prettige logeermogelijkheid met 24 uur per dag professionele zorg binnen handbereik.

De zorg

Het professionele zorgteam is 24 uur per dag aanwezig om u de benodigde zorg te bieden. Samen met u worden afspraken gemaakt over welke zorg u nodig heeft en wenst. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, een kopje koffie en activiteiten in de ontmoetingsruimte. Ook voor de maaltijden wordt gezorgd.

De appartementen

De appartementen voor tijdelijk verblijf zijn ruim en volledig gemeubileerd. Ze beschikken over een eigentijdse keuken, toilet en badkamer. Diverse appartementen hebben een aparte slaapkamer.

Denk hierbij aan: 

  • Keuken met magnetron, koffieapparaat, waterkoker en serviesgoed
  • Eettafel met stoelen
  • Fauteuils en salontafel
  • Dressoir
  • TV
  • Bed
  • kledingkast

Kosten en indicatie

Of uw tijdelijk verblijf vergoed wordt, is afhankelijk van de reden waarom u tijdelijk bij ons verblijft. Vergoeding is mogelijk vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Zorgverzekeringswet (ZvW) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Het is ook mogelijk om de kosten voor tijdelijk verblijf zelf te betalen.

In de meeste gevallen heeft u een indicatie voor tijdelijk verblijf nodig. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden.

Contact

Voor geplande en ongeplande situaties:

T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Adres

Proteion Ursula
Begijnhofstraat 33
6041 GW Roermond
T: (088) 850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact