field:altText

Over St. Magdalena

Van oorsprong is Proteion St. Magdalena een kloosterverzorgingshuis. Momenteel is St. Magdalena een regulier zorgcentrum waar levensloopbestendig wonen centraal staat.

Alle bewoners beschikken over een eigen appartement met badkamer en toilet. Omdat St. Magdalena beschikt over een verpleegafdeling is het voor de cliënten mogelijk levensloopbestendig te wonen. Dat wil zeggen dat u niet hoeft te verhuizen naar een verpleeghuis als u meer zorg en ondersteuning nodig heeft. U kunt dan in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. St. Magdalena heeft 33 verpleeghuis- en verzorgingshuisbewoners. De bewoners van het verzorgingshuis hebben de beschikking over een eigen appartement met badkamer en toilet. 

Bewoners met dementie kunnen op de verpleegafdeling in een huiselijke en veilige omgeving verblijven. Op de verpleegafdeling is een gezamenlijke huiskamer voor de bewoners. St. Magdalena heeft 13 bewoners met dementie. 
  
Ook zijn er in het gebouw servicewoningen van Wonen Zuid (Magdalenahof), waar u thuiszorg vanuit Proteion Thuiszorg kunt ontvangen. Ook is er een gezellig restaurant voor bewoners en gasten. Kortom; een volledig pakket aan diensten in een huiselijke omgeving.

Zorgkaart NL waardering

Adres

Proteion St. Magdalena
Magdalenahof 1
6081 GP Haelen
T: (0475) 518 888
E: info@proteion.nl

Proteion St. Magdalena

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact