Ouderen man en kinderen spelen met bal

Over Roncalli

Proteion Roncalli beschikt over 117 appartementen voor bewoners met een zorgvraag. De bewoners van deze appartementen houden zo veel mogelijk zelf de regie over hun leven. Waar nodig bieden de medewerkers van Proteion Roncalli op professionele wijze zorg en ondersteuning.

Verzorging en verpleging

 Van de 117 appartementen zijn er 51 bestemd voor bewoners met dementie. Deze appartementen zijn op een kleinschalige, huiselijke wijze vormgegeven. Op elke etage is een gezamenlijke huiskamer waar gezorgd wordt voor gezelligheid en activiteiten.

DaVita restaurant

In het gemoedelijke restaurant DaVita heten we iedereen van harte welkom. U kunt hier genieten van een uitgebreid assortiment aan dranken, warme en koude gerechten.

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.30 uur. Daarnaast kunt u hier 7 dagen per week 's morgens en 's middags terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Gastvrij Roncalli

Ook omwonenden zijn van harte welkom om gebruik te maken van de faciliteiten van Roncalli. Ook organiseert Roncalli dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen uit de omgeving en kunt u hier hulpmiddelen lenen.

Zorgkaart NL waardering

Adres

Proteion Roncalli
Oranjelaan 79
6042 BC Roermond
T: (0475) 371 700
E: receptieroncalli@proteion.nl

Proteion Roncalli

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact