field:altText

Over Libermannhof

Libermannhof heeft 31 appartementen en biedt zorg, begeleiding en wonen aan personen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De 1e etage is een groepswoning voor maximaal 9 bewoners met dementie.

Op de begane grond, 2e en 4e etage liggen appartementen voor bewoners die behoefte hebben aan uitgebreide/intensieve verzorging – verpleging – begeleiding. Elke bewoner (ook in de groepswoning) heeft een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer.
 
Bij het bieden van een zinvolle daginvulling aan bewoners worden onze medewerkers ondersteund door vrijwilligers. Wil een familielid helpen bij groepsactiviteiten, dan zijn zij van harte welkom. Libermannhof is een huiselijk en klein zorgcentrum. De religieuze oorsprong vanuit de Congregatie van de Heilige geest speelt nog altijd een rol. Er wordt dagelijks een Mis gehouden in de kapel. Er wonen nog altijd veel broeders, echter iedere nieuwe bewoner met een andere achtergrond wordt hartelijk ontvangen. Vanuit de serre in het restaurant kijk je uit op het park, waar bewoners graag met familie of vrijwilligers gaan wandelen.

Zorgkaart NL waardering

Adres

Proteion Libermannhof
Spoorstraat 157
6591 GT Gennep
T: (0485) 551 450
E: libermannhof@proteion.nl 

Proteion Libermannhof

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact