Ouderen man en kinderen spelen met bal

Sociale alarmering - Leudal en Maasgouw

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen: in je vertrouwde straat van het dorp waar je al jaren woont. Leeftijd, beperking op ziekte kunnen dit echter moeilijk maken. Want op welke manier komt er hulp op een onverwacht moment? De kinderen of buren kunnen immers ook niet altijd in de buurt zijn. En wie weet in geval van nood nog het juiste telefoonnummer in te toetsen?

Hoe werkt alarmering

Sociale alarmering maakt het mogelijk om, met één druk op de knop, hulp in te schakelen in geval van nood. Dag en nacht. Met een alarmtoestel in huis en een halszendertje maakt u heel eenvoudig alarm. Het alarmsignaal gaat automatisch naar een meldkamer die 24 uur bereikbaar is. Zonder dat u een telefoon hoeft op te nemen, heeft u op afstand een spreek-luisterverbinding met deze centrale. De centrale zorgt ervoor dat vervolgens binnen korte tijd de benodigde hulp word ingeschakeld. Dit zijn door u opgegeven contactpersonen (kinderen, buren, vrienden). Die hebben dan ook een sleutel van uw woning en wonen niet al te ver weg.

Sociale alarmering van Proteion is alleen beschikbaar in de gemeenten Leudal en Maasgouw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze vorm van sociale persoonsalarmering? Neem dan vrijblijvend contact op met Proteion Welzijn, tel. 0475-453 033 of e-mail welzijn@proteion.nl. U kunt dan bijvoorbeeld ook met hen een afspraak maken voor een demonstratiebezoek bij u thuis.
U kunt ook het aanvraagformulier invullen.

Meer over sociale alarmering

Contact Proteion Welzijn

T: (0475) 453 033
E: welzijn@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact