Ouderen man en kinderen spelen met bal

Dagbesteding bij De Kreppel (Heythuysen)

Op onze locatie De Kreppel in Heythuysen organiseren wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag dagbestedingsactiviteiten voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan een actieve daginvulling, of die hun familie of mantelzorgers wat willen ontlasten.

Staat u op een wachtlijst voor zorgcentrum De Kreppel? Dan biedt deelname aan dagbesteding u de mogelijkheid om het zorgcentrum en zijn bewoners alvast te leren kennen.

Dagbehandeling

Proteion De Kreppel biedt dagbehandeling psychogeriatrie voor thuiswonende senioren met (beginnende) dementie. Bij de dagbehandeling worden diverse activiteiten georganiseerd, gericht op het stimuleren, begeleiden en activeren van ouderen met dementie. Hierdoor wordt hun ziekteproces op een positieve manier beïnvloedt. Dagbehandeling helpt bij het aanbrengen van dagstructuur in hun dag en kan mantelzorgers ontlasten.

Indicatie

Voor deelname aan een vorm van dagbesteding is meestal een indicatie nodig. De medewerkers van ons klantcontactcentrum 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur) helpen u graag op weg.

Adres

Proteion De Kreppel
Catharina Daemenstraat 1
6093 KE Heythuysen
T: (0475) 394 999
E: receptiedekreppel@proteion.nl

De Kreppel

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact