field:altText

Proteion als werkgever

Proteion wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn. Op verschillende manieren proberen wij dit zo goed mogelijk waar te maken. Onze visie 'Een verantwoordelijk mens is zijn vrijheid waard' draagt daaraan bij. Daarnaast zijn wij een mantelzorgvriendelijke organisatie. Hiervoor hebben wij een erkenning in ontvangst mogen nemen.

Visie HR: 'Een verantwoordelijk mens is zijn vrijheid waard'

Om daadwerkelijk een goede werkgever te zijn, besteedt afdeling HR aandacht aan de mens en de omgeving. We denken vanuit mogelijkheden en focussen ons op duurzame inzet. Ingrediënten hiervoor zijn: menselijk maat, eigen regie en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

De pijlers van HR richten zich op:
  • Met zorg voor sociaal kapitaal
  • Perspectief voor de professional
  • Duurzame inzet: werk als waarde

Erkenning Werk en Mantelzorg

Wij maken het voor onze medewerkers goed mogelijk om te werken bij Proteion en tegelijkertijd mantelzorger te zijn. En daar hebben wij een erkenning voor gekregen.
Met de erkenning 'Wij werken mantelzorgvriendelijk' van de landelijke organisatie Werk&Mantelzorg, besteden wij structureel aandacht aan drie elementen:
  1. De combinatie werk en mantelzorg is bekend en bespreekbaar
  2. De verlofregelingen zijn bekend en worden actief toegepast
  3. Leidinggevenden en medewerkers zoeken samen naar maatwerkoplossingen

Erkenning

Wij zoeken collega's!

Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Wij zoeken verpleegkundigen, op verschillende niveaus, in de wijk en voor onze zorgcentra. Iets voor jou? Bekijk hier alle vacatures van Proteion

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact