field:altText

Leren en ontwikkelen

Binnen Proteion vinden we investeren in onze medewerkers heel belangrijk. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden, maar ook de beste professionals in huis halen en houden.

Talenten ontdekken en prikkelen, beter worden in je vak, doorgroeien in je functie en doorstromen naar andere functies, zodat we met z'n allen met nog meer passie en plezier voor onze cliënten kunnen zorgen. Dat alles wil Proteion volop steunen.

We vinden het belangrijk dat medewerkers bij blijven in hun vak en ook mee voorop kunnen lopen in vernieuwingen. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden, waarin medewerkers in overleg met hun leidinggevende hun eigen carrière uit kunnen stippelen. Binnen Proteion is de medewerker zelf verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling.

Proteion Leerhuis

Het Proteion Leerhuis ondersteunt met een breed scala aan leeractiviteiten. Daarbij gaan we er vanuit dat leren breder is dan opleiden. We geloven dat je vooral veel leert in je werk, op je werkplek en met collega's. De activiteiten die vanuit het Proteion Leerhuis worden aangeboden variëren van (blended) leertrajecten, trainingen, workshops, intervisie, opleidingen tot coaching on the job.

Proteion beschikt ook over twee professioneel ingerichte praktijklokalen, waar medewerkers hun vaardigheden kunnen oefenen en toetsen over begeleiding van gekwalificeerd opgeleide docenten en toetsers.

Stage lopen

Proteion is een erkend leerbedrijf en vindt het opleiden van potentiële medewerkers belangrijk. Stagiaires bieden een frisse blik op bestaande situaties, zorgen voor nieuwe impulsen en brengen nieuwe kennis in onze organisatie. Proteion werkt samen met verschillende opleidingsinstituten zoals o.a. Gilde Opleidingen, Summa College, Fontys Hogescholen en Hogeschool Zuyd, maar ook studenten van andere instituten zijn van harte welkom. Indien je een stageplek zoekt, kun je het beste eerst je stagecoördinator raadplegen. Moet je zelf zorgen voor een stageplek? Vul dan dit formulier in en dan zoeken wij een geschikte plek voor jou.

Verklaring Omtrent Gedrag

In het belang van een goede gezondheidszorg, waar vertrouwd wordt op de professionaliteit en integriteit van het zorgpersoneel, heeft Proteion als zorgaanbieder de verantwoordelijkheid om het functioneren van iedereen binnen Proteion na te gaan. Dit doen we met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Meer informatie over deze verklaring ontvang je als je stage gaat lopen binnen Proteion.

Wij zoeken collega's!

Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Wij zoeken verpleegkundigen, op verschillende niveaus, in de wijk en voor onze zorgcentra. Iets voor jou? Bekijk hier alle vacatures van Proteion

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact