Ouderen man en kinderen spelen met bal

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor zorg regelen de rechten en plichten van u en van uw zorgaanbieder. Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt door organisaties van zorgaanbieders en cliënten samen. Dat zijn ActiZ, BTN, Consumentenbond, LOC Zeggenschap in Zorg en de Nationale Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF). De meeste zorgaanbieders zijn lid van Actiz of BTN en gebruiken deze voorwaarden.

Voorwaarden 2014 nog van toepassing

Proteion is lid van Actiz en past de Algemene voorwaarden voor zorg ook toe. Ondanks het gegeven dat per 1 januari 2015 de wetgeving van kracht is, waarbij de AWBZ is komen te vervallen, heeft Proteion de zorgovereenkomsten en algemene voorwaarden uit 2014 (gebaseerd op de AWBZ) van toepassing verklaard tot nader bericht.

Publieksversie algemene voorwaarden VVT en WLZ

Met algemene voorwaarden regelen we uw rechten als klant. Maar ook wat uw plichten zijn. We noemen ze ook wel 'de kleine lettertjes'. Er zijn ook algemene voorwaarden voor verpleging, verzorging en thuiszorg. Daardoor weet u wat uw rechten en plichten in de zorg zijn.

Lees hier de publieksversie van de algemene voorwaarden Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) en Wet Langdurige zorg (WLZ).

Algemeen contact

Proteion
Postbus 4080
6080 AB Haelen
T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact