Ouderen man en kinderen spelen met bal

HKZ-certificering verlengd

Horn, 01-03-2018


Proteion heeft haar HKZ-certificering, een kwaliteitskeurmerk voor de zorg, weer weten te verlengen. Bij HKZ-certificatie toetst een externe certificerende instelling of het kwaliteitssysteem van een instelling voldoet aan de normen.

Een onafhankelijk instituut voert jaarlijks de HKZ-audit uit. De auditoren bezoeken elk jaar andere locaties en teams van Proteion. Dit jaar werden de wijkteams van Leudal en Venray, de locaties De Wachtpost, RCG/Ursula en Hornerheide en dagbesteding Den Asseldonk onder de loep genomen. De auditoren spraken met medewerkers over werkwijzen, rapportages en dossiers en liepen mee in de praktijk. Proteion ontving een bijzonder compliment voor het punt 'persoonsgerichte zorg'.

De auditoren is opgevallen dat hartelijke betrokkenheid bij zorgverlening aan cliënten, flexibiliteit van medewerkers, goed inspelen op mogelijkheden van cliënt en netwerk én goede en volledige zorgdossiers bij Proteion hoog in het vaandel staan. Er waren ook nog een aantal aandachtspunten. Deze hadden met name betrekking op het vastleggen van afspraken.


Nieuws

Horn, 19-03-2018

Nieuw: mantel-zorg-spreekuur

Mantel-zorg-spreekuur, iets voor u?

> Lees meer 
Horn, 16-03-2018

Wat maakt de zorg bijzonder?

Waarom hebben jonge collega's van Proteion gekozen voor werken in de zorgsector, en wat maakt werken in de zorg voor hen zo bijzonder?

> Lees meer 
Horn, 14-03-2018

Jim Bakkum verrast zorgheld

Op 14 maart landde Jim Bakkum met een helikopter bij Proteion Hornerheide om zorgheld Jeroen Poels in het zonnetje te zetten!

> Lees meer 
Horn, 01-03-2018

HKZ-certificering verlengd

Proteion heeft haar HKZ-certificering, een kwaliteitskeurmerk voor de zorg, weer weten te verlengen.

> Lees meer 
Venray, 01-03-2018

Genomineerd!

Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP), een initiatief van Vincent van Gogh en Proteion is genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2018.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact