Ouderen man en kinderen spelen met bal

Dagbesteding Leudal

Heythuysen, Haelen, 15-01-2018


Sinds enkele jaren wordt in de gemeente Leudal bij De Kreppel en St. Magdalena dagbesteding aangeboden voor drie dagen in de week. Gezien de geringe omvang van het aantal deelnemers op beide locaties en het niet willen opheffen van de dagbesteding Proteion in de Gemeente Leudal, wordt rond week 5 de dagbesteding gecentraliseerd aangeboden op locatie De Kreppel. Dit betekent dat de huidige deelnemers op St. Magdalena voortaan hun invulling van de dag besteden bij De Kreppel.

De groep ouderen die thuiszorg en/of begeleiding krijgt, neemt alsmaar toe. De druk op hun mantelzorgnetwerk dus ook. Om opname in een zorgcentrum zo lang mogelijk uit te stellen en mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen, is adequate respijtzorg nodig en dient er een goede dag-weekstructuur voor veel zorgbehoeftige thuiswonende cliënten beschikbaar te zijn. Vandaar dat gelijktijdig met de centralisatie van de dagbestedingslocaties een uitbreiding van het aantal dagdelen van dagbesteding bij De Kreppel wordt uitgebreid naar 8 dagdelen per week. Deze vinden twee maal plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Er zijn maximaal 12 deelnemers per dag welkom. Bij deelname van 8 tot 12 deelnemers bestaat de personele bezetting standaard uit een verzorgende IG en een zorghulp.


Nieuws

Venlo, 18-01-2019

Inspectierapport De Wachtpost

Onlangs is een inspectierapport over De Wachtpost verschenen.

> Lees meer 
Heythuysen, 09-01-2019

Nummerwijziging Proteion De Kreppel

Het telefoon- en faxnummer van De Kreppel zijn gewijzigd.

> Lees meer 
Maasbracht, 21-12-2018

Opening De Bolder

Prachtig eindresultaat zorgonderneming De Bolder!

> Lees meer 
Horn, 11-12-2018

Zorgverzekeraars 2019

In deze tijd denken veel mensen na over de zorgverzekering in 2019. Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet vergoed krijgt. Dat geldt ook voor de zorg van Proteion.

> Lees meer 
Beesel, Roerdalen & Venlo, 13-11-2018

Mantelzorgers verrast

Zo'n 1.500 mantelzorgers verrast tijdens de Dag van de Mantelzorg.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact