Ouderen man en kinderen spelen met bal

Dagbesteding Leudal

Heythuysen, Haelen, 15-01-2018


Sinds enkele jaren wordt in de gemeente Leudal bij De Kreppel en St. Magdalena dagbesteding aangeboden voor drie dagen in de week. Gezien de geringe omvang van het aantal deelnemers op beide locaties en het niet willen opheffen van de dagbesteding Proteion in de Gemeente Leudal, wordt rond week 5 de dagbesteding gecentraliseerd aangeboden op locatie De Kreppel. Dit betekent dat de huidige deelnemers op St. Magdalena voortaan hun invulling van de dag besteden bij De Kreppel.

De groep ouderen die thuiszorg en/of begeleiding krijgt, neemt alsmaar toe. De druk op hun mantelzorgnetwerk dus ook. Om opname in een zorgcentrum zo lang mogelijk uit te stellen en mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen, is adequate respijtzorg nodig en dient er een goede dag-weekstructuur voor veel zorgbehoeftige thuiswonende cliënten beschikbaar te zijn. Vandaar dat gelijktijdig met de centralisatie van de dagbestedingslocaties een uitbreiding van het aantal dagdelen van dagbesteding bij De Kreppel wordt uitgebreid naar 8 dagdelen per week. Deze vinden twee maal plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Er zijn maximaal 12 deelnemers per dag welkom. Bij deelname van 8 tot 12 deelnemers bestaat de personele bezetting standaard uit een verzorgende IG en een zorghulp.


Nieuws

Horn, 23-02-2018

Herindeling thuiszorg Maas en Land van Cuijk

Vanaf 1 maart start Proteion met het afbouwen van de thuiszorg in Mook en Middelaar, Boxmeer, Cuijk, St. Anthonis, Mill en St. Hubert.

> Lees meer 
Horn, 19-01-2018

Stap nu over naar je toekomst in de zorg

Werk je nog niet in de zorg, maar heb je wel een zorghart? Dan bieden wij je nu een bijzondere kans voor een diploma met baangarantie.

> Lees meer 
Heythuysen, Haelen, 15-01-2018

Dagbesteding Leudal

Dagbestedingen St. Magdalena en De Kreppel worden rond week 5 gecentraliseerd aangeboden op locatie De Kreppel.

> Lees meer 
Venlo, 15-01-2018

Wijkteam Venlo verhuisd

Ons wijkteam Venlo is verhuisd naar Gezondheidscentrum Huis vanNoord.

> Lees meer 
Maasbree, 12-01-2018

Wijkteam Maasbree verhuisd

Ons wijkteam in Maasbree is verhuisd naar Gezondheidscentrum Maasbree.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact