Ouderen man en kinderen spelen met bal

Dagbesteding Leudal

Heythuysen, Haelen, 15-01-2018


Sinds enkele jaren wordt in de gemeente Leudal bij De Kreppel en St. Magdalena dagbesteding aangeboden voor drie dagen in de week. Gezien de geringe omvang van het aantal deelnemers op beide locaties en het niet willen opheffen van de dagbesteding Proteion in de Gemeente Leudal, wordt rond week 5 de dagbesteding gecentraliseerd aangeboden op locatie De Kreppel. Dit betekent dat de huidige deelnemers op St. Magdalena voortaan hun invulling van de dag besteden bij De Kreppel.

De groep ouderen die thuiszorg en/of begeleiding krijgt, neemt alsmaar toe. De druk op hun mantelzorgnetwerk dus ook. Om opname in een zorgcentrum zo lang mogelijk uit te stellen en mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen, is adequate respijtzorg nodig en dient er een goede dag-weekstructuur voor veel zorgbehoeftige thuiswonende cliënten beschikbaar te zijn. Vandaar dat gelijktijdig met de centralisatie van de dagbestedingslocaties een uitbreiding van het aantal dagdelen van dagbesteding bij De Kreppel wordt uitgebreid naar 8 dagdelen per week. Deze vinden twee maal plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Er zijn maximaal 12 deelnemers per dag welkom. Bij deelname van 8 tot 12 deelnemers bestaat de personele bezetting standaard uit een verzorgende IG en een zorghulp.


Nieuws

Horn, 09-10-2018

De miMakkers van Proteion

Maak kennis met Mik en Ties; de miMakkers van Proteion. Contact van hart tot hart met mensen met dementie.

> Lees meer 
Horn, 10-08-2018

Wijziging abonnementen personenalarmering

Vanaf 1 oktober neemt FocusCura de abonnementen voor personenalarmering over van Proteion.

> Lees meer 
Horn, 09-08-2018

Storing Vodafone

Gisteren was er een grote netwerkstoring bij Vodafone. Inmiddels is deze voorbij. Door maatregelen van Proteion kon de directe cliëntenzorg doorgaan.

> Lees meer 
Venlo, 07-08-2018

Grote brand in Venlo

In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 augustus heeft een grote brand gewoed in Venlo.

> Lees meer 
Horn, 03-08-2018

Roel Geujen nieuwe algemeen manager Proteion Schoon

Proteion Schoon heeft een nieuwe algemeen manager: Roel Geujen.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact