Ouderen man en kinderen spelen met bal

Cliëntenraadpleging gestart

Horn, 02-10-2017


​Hoe beoordelen cliënten onze zorg en wat kunnen we beter doen? Om daar achter te komen vindt dit najaar de tweejaarlijkse cliëntenraadpleging plaats.

Binnen de thuiszorg, thuisbegeleiding en zorgcentra van Proteion wordt t/m november een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de ervaringen van onze cliënten en hun vertegenwoordigers met de zorg- en dienstverlening van Proteion. Het is een belangrijk onderzoek omdat wij met de resultaten de zorg- en dienstverlening verder kunnen verbeteren.  

Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA: een onafhankelijk onderzoeksbureau en met veel ervaring in cliëntwaarderingsonderzoeken in de gezondheidszorg. Een deel van onze cliënten (of hun vertegenwoordigers) heeft van ZorgDNA een vragenlijst gekregen of wordt benaderd voor een persoonlijk interview.

Het onderzoek laat de cliënten en vertegenwoordigers aan het woord en haalt hun mening over Proteion boven tafel; zij kunnen aangeven waar het volgens hen beter kan. Het onderzoek richt zich niet op hun mening over individuele medewerkers. Daar wordt niet naar gevraagd. Het eindrapport bevat geen namen: niet van cliënten of vertegenwoordigers en ook niet van medewerkers.

Vragen over het onderzoek?
Alle benaderde cliënten (of hun vertegenwoordigers) hebben een brief ontvangen van ZorgDNA waarin het onderzoek wordt toegelicht. In deze brief staan ook de gegevens van de contactpersonen bij Proteion pof ZorgDNA. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het onderzoek.


Nieuws

Horn, 19-03-2018

Nieuw: mantel-zorg-spreekuur

Mantel-zorg-spreekuur, iets voor u?

> Lees meer 
Horn, 16-03-2018

Wat maakt de zorg bijzonder?

Waarom hebben jonge collega's van Proteion gekozen voor werken in de zorgsector, en wat maakt werken in de zorg voor hen zo bijzonder?

> Lees meer 
Horn, 14-03-2018

Jim Bakkum verrast zorgheld

Op 14 maart landde Jim Bakkum met een helikopter bij Proteion Hornerheide om zorgheld Jeroen Poels in het zonnetje te zetten!

> Lees meer 
Horn, 01-03-2018

HKZ-certificering verlengd

Proteion heeft haar HKZ-certificering, een kwaliteitskeurmerk voor de zorg, weer weten te verlengen.

> Lees meer 
Venray, 01-03-2018

Genomineerd!

Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP), een initiatief van Vincent van Gogh en Proteion is genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2018.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact