Ouderen man en kinderen spelen met bal

Cliëntenraad zoekt versterking

Horn, 03-08-2017


De cliëntenraad van Proteion komt op voor de belangen van ouderen en chronisch zieken die zorg ontvangen. Zo leveren zij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van zorg in Noord- en Midden-Limburg. De cliëntenraad van Proteion Thuiszorg (wijkteams en thuisbegeleiding) en Proteion Schoon (hulp bij het huishouden) zoekt nu versterking van een nieuwe voorzitter en een lid.

Deze cliëntenraad bestaat uit zeven vrijwillige leden, inclusief de voorzitter. Dit jaar worden er een nieuw lid en een nieuwe voorzitter gezocht. Vera van Bergen zet in voor de cliëntenraad: “We geven advies over het beleid, praten mee over ontwikkelingen in de zorg en pakken signalen op die we horen van mensen in de regio. Een dankbare functie, maar ook erg interessant, want je leert veel over de wereld van de zorg. Het is belangrijk dat kandidaten weten wat er leeft onder de cliënten en op de hoogte zijn van de (thuis)zorg."

Mensen die interesse hebben, maar eerst meer willen weten, kunnen contact opnemen met Vera of voorzitter Ali Hendrix. Op de pagina www.proteion.nl/clientenraad vindt u meer informatie.

 

 

 


Nieuws

Horn, 13-11-2017

Mantelzorgers verrast!

Meer dan 1800 mantelzorgers in het zonnetje gezet.

> Lees meer 
Horn, 08-11-2017

Onderzoek klantcontactcentrum

Proteion voert de komende tijd een onderzoek uit naar het toegangsproces tot onze zorg.

> Lees meer 
Gennep, 01-11-2017

Feestelijke heropening

Ter gelegenheid van de feestelijke heropening van de dagbestedingen Mimosa en de Zonnehoek, werden de bezoekers getrakteerd op een muzikale middag.

> Lees meer 
Horn, 02-10-2017

Cliëntenraadpleging gestart

​Hoe beoordelen cliënten onze zorg en wat kunnen we beter doen? Om daar achter te komen vindt dit najaar de tweejaarlijkse cliëntenraadpleging plaats.

> Lees meer 
Venlo, 25-09-2017

Boodschappendienst

Service voor inwoners die niet meer zelfstandig hun eigen boodschappen kunnen doen.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact