Ouderen man en kinderen spelen met bal

Dag van de mantelzorg

Op de Dag van de Mantelzorg in november zetten we mantelzorgers in het zonnetje. Ook dit jaar organiseren we weer een bloemenactie.

Deelnemende gemeenten zijn de gemeenten Beesel en Venlo.

Hoe werkt het?

Mensen uit de eigen omgeving kunnen een blijk van waardering geven door mantelzorgers voor te dragen voor een bloemetje. Dit bloemetje wordt dit jaar op 9 november door vrijwilligers bij deze mantelzorgers thuisgebracht.

Kosten

Dankzij bijdragen van de deelnemende gemeenten zijn er geen aan kosten verbonden.

Dag van de mantelzorg 2018

Verras een mantelzorger met een bloemetje en iets van uzelf!

Mantelzorgers staan klaar voor een naaste. Dat vinden ze vanzelfsprekend, maar daardoor hebben ze soms geen of weinig tijd voor zichzelf. En om hulp vragen is niet altijd makkelijk. Inwoners van de gemeente Venlo en Beesel kunnen een bloemetje aanvragen  voor mantelzorgers woonachtig in de gemeente Venlo of Beesel en zo laten zien dat ze waarderen wat mantelzorgers doen.

Evenals het vorig jaar, is er dit jaar weer de gelegenheid dat inwoners ook zelf ,de mantelzorger kunnen verrassen met een lekkere zelf bereide maaltijd, een goed gesprek, samen een kopje koffie drinken of iets anders leuks.

Vanaf 10 september zijn de kaartjes in de gemeente Venlo  en gemeente Beesel verkrijgbaar op diverse lokale openbare plaatsen, zoals de bibliotheek, apotheek en huisartspraktijken, gemeentehuis ( Beesel) en I & A punten in de huizen van de wijk (gemeente Venlo).

Vul dit  kaartje in, stuur het op, dan zorgen Proteion Welzijn en vele vrijwilligers dat de mantelzorger op vrijdag  9 november wordt verrast.

Meer informatie is te vinden  op: www.proteion.nl/mantelzorg.   

Met dank aan alle vrijwilligers die het bloemetje bij de mantelzorger thuis bezorgen.     

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact