field:altText

Snel aan de slag bij Proteion

Proteion is per direct op zoek naar nieuwe collega's die willen bijspringen in deze moeilijke tijd en werk van betekenis willen doen. Met of zonder zorgervaring ben je van harte welkom in onze zorgcentra. Een mooie kans om de zorg te ontdekken via onze flexpool. En je kunt al meteen beginnen! 

Heb je (nog) geen ervaring of diploma in de zorg?
Dan hebben we een mooi aanbod voor je! De komende weken starten we een training, die bestaat uit een online training en een halve dag in de schoolbanken. Deze training is speciaal bedoeld voor nieuwe medewerkers die cliënten gaan helpen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL genaamd), zoals helpen omkleden en persoonlijke verzorging. Met deze werkzaamheden kun je ervaring opdoen in een van onze 10 zorgcentra in Noord- en Midden-Limburg. Zo ontdek je snel en eenvoudig of het werken in de zorg bij je past en kun je meteen aan de slag. En doorstromen? Daar bieden we je graag de mogelijkheden voor!

Heb je een zorgdiploma?
Dan zetten we je graag in als verpleegkundige of verzorgende te midden van onze teams in de zorgcentra. Je collega's maken je snel wegwijs, zodat je lekker aan de slag kan - met zoveel ondersteuning als je nodig hebt.

Iets voor jou?
Heb je vragen of wil je je interesse doorgeven? Laat je gegevens achter, dan bellen we je binnen 2 werkdagen.

Werken bij Proteion. Dat is gewoon bijzonder!

Meer weten?

Snel meer weten? Vul het formulier in of bel de flexpool van Proteion via tel. 085-00 03 950.

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact