Ouderen man en kinderen spelen met bal

Twee maal vier sterren voor gastvrije zorgcentra

Thorn, 24-06-2015


Zorgcentra Proteion Sterrebosch (Thorn) en Proteion St. Jozef (Wessem) blinken uit in gastvrijheidszorg! De 170 deelnemers aan de ‘Gastvrijheidszorg Awards 2015’ zijn allen beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen. Twee zorgcentra van Proteion namen dit jaar deel aan de verkiezing. Sterrebosch handhaafde de 4 sterren van 2011 en St. Jozef heeft met 4 sterren zelfs een ster erbij verdiend!

Over Sterrebosch zegt de jury:
Er wordt gekeken vanuit het oogpunt van de cliënten. Met veel innovatie en creativiteit wordt bepaald wat medewerkers en vrijwilligers nodig hebben om aan de wensen en behoeften van de bewoners te voldoen. Door naar elkaar duidelijk te zijn wordt een fijne leef-en werkomgeving gecreëerd. De bewoners voelen zich hier thuis en vertrouwd. Sterrebosch laat zich niet beperken door grenzen maar zoekt nieuwe kansen om cliënten het beste te kunnen geven. Lees hier het juryrapport over Proteion Sterrebosch. Over St. Jozef zegt de jury:
Door met de cliënten een relatie op te bouwen, weten de medewerkers wat hun wensen en behoeften zijn. Kwalitatief hoogwaardige zorg is een vanzelfsprekendheid, maar deze medewerkers onderscheiden zich door de manier waarop zij daar invulling aan geven. Gastvrijheid is er zijn voor de cliënten: heel dichtbij, met respect en betrokkenheid. Heel bijzonder hoe men in een toch wat ouder huis, sfeer, vriendelijkheid en gezelligheid weet samen te brengen waarin bewoners maar ook bezoekers zich thuis en op hun gemak voelen. Blije en tevreden gezichten! Lees hier het juryrapport over Proteion St. Jozef.
  Een groot compliment aan alle medewerkers van deze zorgcentra, die niet alleen voor de jury, maar elke dag voor hun bewoners en bezoekers een gastvrije sfeer creëren en een fijn thuis van hun zorgcentrum maken. Twee maal vier sterren om vol trots uit te dragen!

Nieuws

Horn, 27-03-2024

Wegafsluiting N273 van 2 t/m 5 april

Ons Dienstencentrum en onze zorgcentra Proteion Hornerheide en Proteion St. Magdalena blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. > Lees meer
Wessem, 23-02-2024

Proteion gaat nieuwe toekomstbestendige woonzorgvoorziening realiseren op locatie Proteion St. Jozef

Lees verder voor het volledige persbericht. > Lees meer
Horn, 16-02-2024

Artikel in ICT&health over ons succesvolle Powered by Proteion-concept

Proteion heeft de handen ineengeslagen met KPN Health. > Lees meer
Horn, 25-01-2024

Uniek traineeship voor verpleegkundigen en verzorgenden in Noord-Limburg

Een uniek traineeship waarin jij binnen twee jaar kennis maakt met verschillende zorginstellingen. > Lees meer
Weert, 10-01-2024

Proteion, Land van Horne, Meditta, CZ en VGZ ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Om de samenwerking tussen de huisartsen en kleinschalige woonzorgvoorzieningen in de regio Weert goed te laten verlopen zijn er samenwerkingsafspraken gemaakt tussen Proteion, Land van Horne, de regionale huisartsenorganisatie Meditta, zorgkantoor… > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact